topgarden.ro
Expertul dumneavoastră în grădini și flori

Servicii

Conform viziunii şi misiunii noastre, calitatea şi promptitudinea serviciilor trebuie să satisfacă aşteptările şi pretenţiile dumneavoastră.

Serviciile noastre practice, despre care puteţi citi mai multe la finalul acestui articol sau în textele subiacente, sunt susţinute de un set de reguli şi credinţe teoretice, bazate atât pe o experienţă extensivă în domeniu, pe simţul nostru estetic şi pe profesionalismul nostru, cât şi pe adecvarea acestora la realităţile climatice şi geografice de la noi. Detaliem mai jos aria de desfăşurare a acestor credinţe.

 1. Consultanţă şi planificare. Serviciile noastre se bazează pe dialog şi comunicare. Ştim, la fel de bine ca dumneavoastră, că un proiect reuşit vine în urma unui atent schimb de păreri în timpul căruia estimăm cea mai bună soluţie dintre dorinţe şi posibilităţi. Această mediere este transparentă şi, desigur, flexibilă. Ştim să punem întrebări în aşa fel încât să obţinem de la dumneavoastră răspunsuri clare de care să ne putem folosi în etapa de planificare; ştim, în acelaşi timp, să vă oferim soluţii suplimentare când aveţi nevoie de ele.
 2. Desen peisagistic şi geometria perspectivei. În cadrul planificării acordăm un interes aparte modului de desfăşurare perspectivală a grădinii dumneavoastră. În special potrivit pentru spaţii mai mari, serviciul vine să eficientizeze calitatea spaţiului, estetica, funcţionalitatea şi calitatea timpului petrecut în grădină. Soluţiile sunt personalizate şi se bazează pe o analiză atentă a condiţiilor topografice, climatice şi de mediu pentru a descoperi acea structură care este cea mai potrivită gusturilor dumneavoastră şi contextului spaţial al grădinii.
 3. Claritate tematică. Deşi suntem extrem de flexibili în îmbinarea diferitelor stiluri sub cupola aceluiaşi ansamblu, vă vom oferi întotdeauna soluţii care să păstreze tema cât mai intactă. Motivele pentru un atare fapt se bazează pe experienţa noastră: ştim cum va arăta grădina dumneavoastră peste câţiva ani încă dinainte să o construim şi, de aceea, înţelegem armonia în timp a diferitelor plante, sisteme de irigaţie, accesorii etc.
 4. Sintaxa precisă a desfăşurării lucrărilor. Veţi fi informaţi de fiecare etapă, de raţiunile ei, de metode şi de timpul necesar pentru finalizare. Altfel spus, veţi avea în fiecare clipă o imagine precisă cu ce se lucrează în grădină.
 5. Deschidere spre nou. Pe măsură ce lucrările se apropie de finalizare, căutăm împreună cu dumneavoastră detalii pe care le doriţi îmbunătăţite şi oferim soluţii pentru acestea.
 6. Suport şi informare. După finalizarea lucrărilor, vă suntem alături să vă informăm în continuare cu privire la modul de întreţinere a grădinii sau vă oferim chiar noi servicii complete de întreţinere, facelift sau update peisagistic.

Citiţi aşadar paginile de mai jos ca informaţii generale, conştienţi că în fiecare loc este lăsat loc de dialog, de comunicare şi de îmbunătăţire. Sau, ca să aflaţi şi mai multe despre serviciile şi credinţele noastre, citiţi secţiunile din blog de sfaturi şi grădini. Nu uitaţi că primul element de care suntem interesaţi atunci când proiectăm este identitatea grădinii dumneavoastră. Ea trebuie să păstreze identitatea locului şi să oglindească, cu aceeaşi naturaleţe, personalitatea dumneavoastră. Serviciile de mai jos şi, prin ele, întreaga listă de lucrări pe care le oferim, nu fac altceva decât să susţină la nivel punctual această credinţă.

Iată, astfel, o parte din serviciile pe care le oferim:

 • înființare gazon şi montare gazon rulou;
 • execuţie şi montaj construcţii şi elemente decorative pentru grădini (pergole, panouri de lemn, căsuţe din lemn, jardiniere şi împrejmuiri etc.);
 • proiectarea, amenajarea, întreţinerea grădinilor şi plantelor de interior;
 • căderi de apă, lacuri artificiale şi alte elemente de decor;
 • instalarea sistemelor de irigaţie şi iluminarea spaţiilor verzi;
 • tratamente pentru prevenirea şi combaterea bolilor şi dăunătorilor, precum şi fertilizări pentru plante şi gazon;
 • tăieri specifice la pomii fructiferi şi viţa de vie

Urmăriți și linkurile următoare pentru mai multe detalii referitoare la serviciile noastre.

2 responses to “Servicii”

 1. gratia ionescu

  Buna ziua! Vreau sa va cer ajutorul in urmatoarea problema!AAm plantat o glicina la Peris unde am casa parintilor,si mi-am dorit aceasta planta pt ca infloreste atat de frumos,dar nu va imaginati ce dezamagire am deoarece sunt aproape 6 ani dar ea nu a inflorit niciodata. E adevarat ca nu am tuns-o pt ca nu am stiut cum ,si de teama ca nu ar mai inflori.Puteti sa-mi spuneti cum sa procedez? V-a pot duce sa vedeti planta acolo,facem 35-40 min sambata sau dumunica.
  Va multumesc si astept raspunsul dvs.
  Gratia Ionescu

 2. Bene Elisabeta

  As vrea sa să vă solicit pentru amenajarea unei grădini pentru o casa in Giurgiu cu pomi flori Pergola sau terasa Va multumesc

Leave a Reply