topgarden.ro
Expertul dumneavoastră în grădini și flori

Elemente decorative

În grădina dumneavoastră se poate găsi întotdeauna loc pentru un plus estetic prin combinarea fericită a vegetaţiei cu accesorii urmând stilul corespunzător.

Urmăriţi în imagini creativitatea şi intuiţia de care dăm dovadă atunci când se pune problema alăturării dintre plante şi decoraţii. Continuând tema grădinii şi având grijă să păstrăm proporţiile cuvenite dintre funcţionalitate şi aspect, oferim soluţii vitale de înfrumuseţare şi întreţinere a spaţiului, adăugând vegetaţiei obiecte elegante, impresionante.

Cu un simţ deosebit al materialelor, de la lemn cu meşuri speciale la piatră marmorată, de la fier forjat la piatră de râu, putem înfrumuseţa grădina dumneavoastră până la limita perfecţiunii. Alei desenate cu grijă, pontoane de lemn, vase de piatră şi vase de lut ars, pavaje ergonomice sau mobiliere stil, toate sunt permutate până când descoperim echilibrul dintre confort şi frumuseţe.

Căutaţi aşadar în imaginile de mai jos eleganţa deciziilor noastre şi simplitatea cu care se integrează aceste accesorii în ansamblul grădinii. Ele domesticesc natura, transformând-o într-un spaţiu mai uşor de locuit şi într-un loc mai primitor pentru orice moment al zilei.

Pe lângă naturaleţea rezultatelor, remarcaţi grija pentru construcţie şi planificare, semn al atenţiei pentru detalii. În procesul de decorare a grădinii, relaţia dintre ansamblu şi părţile sale este esenţială pentru receptivitatea ideală a spaţiului şi, în general, pentru buna conlucrare a elementelor pentru un efect convergent pozitiv.

Leave a Reply