topgarden.ro
Expertul dumneavoastră în grădini și flori

Buchete de flori

Aranjate în buchete dramatice sau subtile, compacte sau exuberante, înalte sau curgătoare, florile au un limbaj aparte, fiind cadouri în acelaşi timp clasice şi neaşteptate. Acest limbaj, adesea extrem de specializat şi precis, se bazează pe asocieri punctuale de specii, parfumuri, culori, linii şi forme, care au un aspect conceptual, dar şi unul spiritual. Fie că mizează pe estetici artificioase sau pe efecte naturale, că sunt astructurale sau geometrice, impersonale sau vii, simple sau complexe, simbolice sau adresate exclusiv simţurilor, buchetele noastre sunt aranjate cu grijă, pentru momente făcute să dureze.

Gama variată de culori şi texturi disponibile permite combinaţii nenumărate, în acord cu personalitatea şi stilul fiecăruia. Mesajele dumneavoastră – fie ele de felicitare, de condoleanţe, de aniversară, de mulţumire, de scuze sau de dragoste – pot lua forma perfectă a buchetelor de la Top Garden, pentru că aranjamentele noastre sunt gândite să acopere toate ocaziile:

  • Adevărate opere de artă, buchetele noastre de mireasă, elegante, strălucitoare, imaculate sau îndrăzneţe, pot înnobila ţinuta dumneavoastră de vis în cea mai importantă zi. Ele pot fi concepute şi livrate împreună cu buchetele domnişoarelor de onoare, pentru o sincronizare perfectă.
  • Cu ajutorul florilor marcăm cel mai bine momentele noastre de succes. Noi creăm buchete perfecte de felicitări.
  • Oferim buchete special create pentru onomastica şi ziua de naştere a celor dragi.
  • Avem buchete de flori perfecte pentru tinerele mame şi pentru cei nou veniţi în familie.
  • Ce poate fi mai plăcut decât un buchet de flori frumoase pentru a arăta că suntem alături de cineva? În situaţiile delicate, când cuvintele sunt greu de rostit, cu ajutorul florilor putem spune orice: „însănătoşire grabnică” sau „îmi pare rău”.
  • Avem o ofertă minunată de buchete personalizate. Florile de la Top Garden pot deveni apanajul celor îndrăgostiți, semnul respectului, o invitaţie, o mulţumire sau o declaraţie.
  • În fine, portofoliul nostru include şi buchete fără implicaţii extraordinare, pur şi simplu buchete frumoase care nu aşteaptă ocazii speciale pentru a putea fi oferite.

Pentru comenzi şi consultanţă, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Leave a Reply