topgarden.ro
Expertul dumneavoastră în grădini și flori

Aranjamente florale

Noi înţelegem că menţinerea relaţiilor armonioase cu asociaţii, clienţii şi partenerii de afaceri este un aspect important al afacerii dumneavoastră. Când trimiteţi sau oferiţi flori în aceste contexte, ele trebuie să îndeplinească anumite criterii speciale şi să se încadreze unei anumite etichete, unui anumit cod. Ele trebuie să satisfacă exigenţele unui tip de eleganţă impersonală, „corporate”, care surprinde în acelaşi timp identitatea afacerii dumneavoastră.

Aranjamentele business de la Top Garden exprimă succint mesaje amiabile, funcţionând simultan ca o carte de vizită. Pentru aranjarea şi decorarea sălilor de conferinţă sau a birourilor dumneavoastră, puteţi opta pentru aranjamente de o neutralitate verticală, cum sunt cele cu gherbera, sau puteţi alege flori mari, exotice, pentru a vă face simţită prezenţa într-un mod memorabil.

Buchetele tematice concepute la Top Garden sunt menite să asigure recuzita perfectă pentru petreceri, festivaluri, nunţi, baluri, sărbători şi alte ocazii similare. Unele flori sunt legate tematic sau simbolic de date sau momente precise, altele se conformează cromatic nevoilor unei săli de conferinţe cu un design aparte. Buchetele noastre ţin cont de toate aceste potriviri. Puteţi comanda de la Top Garden aranjamente japoneze, cu flori potrivite după regulile artei Ikebana pentru sufrageria dumneavoastră în stil oriental, sau aranjamente de flori de câmp pentru o petrecere în aer liber, aranjamente de trandafiri albi pentru nunţi tradiţionale sau pentru botez, bucheţele de ghiocei de mărţişor, aranjamente de Paşte sau de Crăciun.

Aranjamentele decorative de care aveţi nevoie nu sunt întotdeauna strict florale. Oferta noastră include aranjamente cu fructe, lumânări ornamentale sau parfumate, figuraţii tematice diverse şi combinaţii pentru a putea oricând ajusta perfect propunerea noastră în acord cu dorinţele dumneavoastră.

Oricare ar fi evenimentul sau contextul, noi avem răspunsul floral cel mai potrivit. Luaţi legătura cu noi pentru a discuta detalii referitoare la soluţii, cantităţi şi expedieri.

Leave a Reply