topgarden.ro
Expertul dumneavoastră în grădini și flori

Buchete și aranjamente florale

Când împrumutăm frumuseţea unei grădini sau liniştea unui parc în imaginea unui singur buchet sau aranjament de flori nu facem altceva decât să perpetuăm natura în intimitatea spaţiilor noastre sau ale celor dragi nouă.

Aici la Top Garden înţelegem însă că modul acestei perpetuări poate fi la fel de divers ca ocaziile când aveţi nevoie de flori. O cer codurile culturale în care trăim (şi care ne explică de ce nu este potrivit un buchet de crini pentru o nuntă sau azalee pentru un partener de afaceri), o cer contextele sociale şi, nu în ultimă măsură, preţul.

Un buchet cu ţintă presupune cunoaşterea cel puţin parţială a destinatarului, a mediului în care trăieşte şi presupune din partea celui care îl comandă empatie şi bun gust. Noi adăugăm acestor calităţi ale dumneavoastră cunoştinţele noastre vaste în domeniu pentru a ne asigura de impactul potrivit. Un buchet potrivit arată, cum spunea un poet american, că pământul râde prin flori.

O a doua artă, dincolo de cea a adecvării, stă în măiestria combinaţiilor posibile: ce fir de asparagus pentru ce trandafir alb, câte fire de crocus mov lângă ghiocei, pentru a descoperi relaţia perfectă de culori şi volume. Specialiştii noştri de la Top Garden au o imaginaţie nelimitată când trebuie să creeze buchete mari, explodând în trandafiri plini, roşii, aranjamente filiforme, mizând pe structuri de minimalism estic, pete de culoare pentru mese festive, buchete cochete pentru petreceri restrânse, ş.a.m.d.

Răsfoiţi imaginile de pe site pentru a vă face o idee de bază în legătură cu limitele extrem de laxe şi de ajustabile ale acestei arte. Şi nu uitaţi, înainte de a ne contacta, că pentru orice situaţie particulară există soluţii florale circumstanţiale şi că noi vă vom asista alegerile pentru un buchet sau o sumă de buchete unice şi de nerepetat.

One response to “Buchete și aranjamente florale”

  1. Florile | Top Garden

    […] Buchete și aranjamente florale […]

Leave a Reply