topgarden.ro
Expertul dumneavoastră în grădini și flori

Grădini particulare

Cel mai personalizabil spaţiu natural de care dispunem este aproape întotdeauna grădina de lângă casă. Umbrită sau însorită, mică sau mare, în pantă, plană, umedă, rece sau călduroasă, grădina este locul de retragere ideal în orice moment al zilei, aproape în orice anotimp.

Din cauza diversității de gusturi, opţiuni şi posibilităţi, gama serviciilor noastre în privinţa grădinilor private este orientată către personalizare. Îmbinând consultarea cu experienţa noastră, căutăm să creăm împreună spaţiul pe care îl doriţi, aşa cum îl doriţi, într-o gamă de preţuri acceptabile.

Iată mai jos o listă cu paşii generali pe care îi urmăm în construirea grădinii dumneavoastră:

 1. Clientul ne informează de nevoile şi dorinţele sale. Noi punem întrebări pentru a determina mai clar aspectele majore ale grădinii.
 2. Venim cu o soluţie pe care o discutăm împreună, făcând modificările necesare.
 3. Construim infrastructura şi adăugăm elementele permanente.
 4. Ajustăm în funcţie de cerinţele şi impresia clientului.
 5. Finalizăm lucrarea adăugând elementele de vegetaţie, stil, mobilier etc.
 6. Revedem împreună cu clientul întregul proiect, venim cu soluţii prospective, cu sfaturi sau servicii de întreţinere.

Pe parcursul întregului proces, dialogul este deschis şi flexibil, pentru a ne asigura că dumneavoastră obţineţi ce doriţi, dar şi pentru a vă informa de soluţiile preferabile tehnic pe parcursul fiecărei etape.

Pentru că este un proces în mişcare şi pentru că există, ca în orice tip de construcţie şi amenajare, un element de insolit, este bine ca întregul proiect să permită reamenajări minore în funcţie de context. Acestea sunt binevenite şi ca bază de lucru pentru viitoare modificări cerute de dumneavoastră. Astfel, scopul nostru este să vă oferim nu numai o grădină impecabilă, ci şi posibilitatea în viitor de a o rearanja după gustul şi dorinţele dumneavoastră.

Deşi pare simplu pe planul peisagistic, combinarea diverselor materiale, structuri, forme şi culori se poate dovedi mai dificilă decât v-aţi imaginat într-o primă fază. Din această cauză, este bine să citiţi sfaturile noastre ca modalităţi constructive de coroborare a dorinţelor dumneavoastră cu posibilităţile locului. Elementele impredictibile, cum sunt apa, vântul, vremea schimbătoare pot afecta ansamblul grădinii şi este bine să ne luăm precauţiile necesare de la început pentru realizarea unui proiect coerent.

Dincolo de aceste detalii, stilul grădinii dumneavoastră poate atinge perfecţiunea pe o suprafaţă redusă. Combinarea speciilor de plante, aproape întotdeauna cel mai dificil proces, va asigura în final o scenă uimitoare de unde inteligenţa dumneavoastră şi serviciile noastre pot construi îmbunătăţiri ulterioare.

Ca spaţiu al liniştii şi al serenităţii, grădina particulară rămâne, dintre toate serviciile noastre de ansamblu, cel mai puternic şi provocator tip de proiect. Puteţi fi asiguraţi aşadar de grija noastră continuă de a vă oferi un set complet de servicii impecabile.

6 responses to “Grădini particulare”

 1. Pepiniere | Top Garden

  […] Grădini particulare […]

 2. violeta

  va rog sa-mi spuneti care sunt preturile pentru amenajarea unei gradini precum si pentru infiintarea unui gard viu cu materialul dumneavoastra.

 3. Madalina Surculescu

  M-ar interesa amenajarea unei gradini in suprafata de cca 100 mp in Constanta.Daca imi puteti spune in ce condiii putem colabora si, daca locatia nu este un impediment, in ce masura o persoana de specialitate din cadrul firmei dvs.ar putea avea o intalnire pentru stabilirea detaliilor.

 4. Bratan Maria

  Buna ziua,
  Ma intereseaza proiectarea si realizarea unei gradini de cca 300 mp in Bucuresti. As dori o estimare a costurilor si o lamurire asupra conditiilor de colaborare.
  multumesc.

 5. Diana

  Buna ziua,

  Doresc sa inchei un contract de intretinere si amenajare a unei gradini de 2000 mp in Popesti Leordeni.

  Astept o oferta,

  Multumesc o zi buna

  1. admin

   Va rog sa ne sunati la nr. +40 (752) 118 921

Leave a Reply