topgarden.ro
Expertul dumneavoastră în grădini și flori

Portofoliu

Vastitatea serviciilor oferite de firma noastră, experienţa, deschiderea spre nou, spre inedit şi spectaculos stau ca dovadă a interesului nostru continuu pentru producerea şi întreţinerea de grădini dintre cele mai variate.

Lucrând cu noi veţi descoperi nu numai o echipă prietenoasă de specialişti în domeniu, gata oricând să vă ofere informaţiile şi lucrările necesare, ci şi posibilitatea de a învăţa în timp real care sunt soluţiile cele mai potrivite pentru grădina dumneavoastră, de ce şi în ce formă le puteţi avea. Preţurile rezonabile vin să completeze oferta noastră bogată după principii de excepţie ale echităţii, echidistanţei şi eticii profesionale.

Urmăriţi în imaginile de mai jos cum organizăm un spaţiu, cum gândim perspectiva, cum eşalonăm munca, sau delectaţi-vă cu grădini pe care le-am realizat deja, spre mândria noastră şi a proprietarilor lor. Orice etapă are soluţiile ei funcţionale, orice structură se poate realiza şi, în principiu, orice dorinţă rezonabilă îşi va găsi la noi rezultatele căutate.

Combinând perpetuu creativitatea din planificare cu eficienţa din realizare ne asigurăm că putem ajusta lucrările în funcţie de dorinţele dumneavoastră. Lor le vin în întâmpinare sfaturi complete sau parţiale, într-un dialog deschis, cooperant şi mulţumitor pentru ambele părţi.

Serviciile noastre sunt complete şi includ:

 • Consultanţă peisagistică: ce proiect vi se potriveşte, ce temă, ce stil, ce set de materiale, ce paletă de plante, ce accesorii, decoraţii şi mobilier;
 • Construirea de grădini: consultanţă, concepţie, planificare, infrastructură, construire, amenajare şi întreţinere;
 • Amenajare de spaţii publice şi industriale: concepţie, planificare, infrastructură, construire, amenajare, întreţinere, facelift;
 • Update peisagistic: reamenajare, restilizare, reconcepere grafică şi geometrică, consultanţă generalizată, facelift.

Flexibilitatea serviciilor noastre, semn al versatilităţii noastre în relaţiile cu dumneavoastră şi în execuţie vin să vă asigure de posibilitatea de a beneficia doar de unul sau mai multe dintre aceste aspecte. De multe ori, grădina a fost deja gândită în mare, spaţiul decis, perimetrat, chiar planat parţial şi dumneavoastră aveţi nevoie doar de un ochi profesional pentru a vă da informaţii personalizate referitoare la posibilităţile de amenajare. Nu ezitaţi să ne contactaţi în orice etapă v-aţi afla.

Până atunci însă, vizitaţi în amănunt website-ul nostru, citiţi sfaturile sau descrierile de grădini din secţiunea de blog, sau urmăriţi în imagini câteva dintre realizările noastre.

3 responses to “Portofoliu”

 1. dugalan

  nu vad plantatii de pomi fructiferi

 2. admin

  Va salutăm, am realizat o astfel de plantație anul acesta la Băneasa de Giurgiu la standarde europene (plantație pomi fructiferi intensiv și superintensiv) dar din nefericire încă nu avem o colecție de fotografii pe care să o prezentăm aici. După ce vor înflori pomii în 2011 sper să putem include și această plantație în portofoliu.

  Firma noastră deține experiență în acest sens și în afara țării, contribuind la un proiect similar, cu meri, desfășurat în provincia Kent din UK.

 3. Postolache Mugurel

  Bună seara
  As fi interesat de o colaborare cu dvs. atat proiect cât și amenajare dar pe etape. Tel. meu este 0737422251.
  Multumesc

Leave a Reply